Jonathan Jerimiah

Jonathan Jeremiah – Good Day

Op 31 Augustus  bracht Jonathan Jeremiah zijn nieuwe album ‘Good Day’ uit. Op dit album staan 11 nieuwe nummers waaronder 3 singles. In deze blog vertel ik je welke nummers het mooiste zijn, en waarom het aanschaffen van de plaat het geld meer dan waard is.

Jonathan Jeremiah

Jonathan Jeremiah is een Britse zanger. Zijn eerste album ‘Solitary man’ komt uit 2011. Hierop stonden de singles ‘Lost’ en ‘Hapiness’. Oorspronkelijk deden de singles niet zoveel, totdat radio-dj Gerard Ekdom de single ‘Lost’ ontdekte. Het nummer kreeg veel airplay op 3FM, waarna ook ‘Happiness’ populairder werd. In 2012 volgde zijn volgende album ‘Gold Dust’. De singles die hierop stonden werden in Nederland niet erg populair, in België daarentegen wel. Vooral de single ‘Lazin in the sunshine’ deed het hier erg goed. Het album dat hierop volgde was het in 2015 verschenen ‘Oh desire’. Hierop stond de single ‘Rosario’ die enige airplay kreeg op 3fm.

Nieuwe singles

In 2018 bracht Jonathan Jeremiah zijn vierde studio album: ‘Good Day’. Op dit album staan 3 nummers die tot nu toe als single zijn uitgebracht.

De eerste single is ex Radio 2 top song ‘Good day’. Dit nummer is dankzij Gerard Ekdom veel gedraaid op Radio 2.

De tweede single is het veel minder gedraaide ‘Mountain’. De videoclip voor ‘Mountain’ is opgenomen in het oosten van Nederland.

De derde single heet ‘U-bahn’ dit nummer is nog niet zo lang geleden uitgekomen en heeft nu al meer airplay gehad dan ‘Mountain’.

Overige nummers

Behalve de tot nu toe uitgebrachte singles zijn er meer nummers op het nieuwe album het beschrijven waard. Voor zijn nieuwe album heeft Jeremiah weer gebruik gemaakt van het Metropoel Orkest. Dat is goed te horen op de nummers : ‘The stars are out’ ‘Long night’ ‘Deadweight’ ‘U-bahn (its not to late for us)’ en ‘Shimmer love’. Terwijl hij op het nummer ‘No-one’ juist weer begeleid door een simpele piano.

 


Geplaatst

in

,

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *