Krezip: de reünie

Na 10 jaar afwezigheid was Krezip weer terug met maar liefst 3 uitverkochte concerten in de ziggo dome. Ook bracht de band als verrassing hun nieuwste album uit, in deze blog vertel ik je over de Tilburgse band en hun nieuwste album.

Sweet goodbyes

De band Krezip werd in 1997 opgericht, in 2000 bracht de band hun debuut album uit, op dit album stond onder andere de hit ‘i would stay’. In de hierop volgende jaren bracht de band verschillende albums uit. Totdat de band in 2009 bekend maakte dat ze na 10 jaar uit elkaar zouden gaan. Tijdens de laatste optredens speelden ze ook de afscheidssingle ‘sweet goodbyes’.

Lost without you

In januari 2019 brengt de band hun single ‘lost without you’ uit. Nadat deze single een hit was geworden, werden er 3 conceren in ziggo dome bekend gemaakt. Tijdens het eerste optreden brengt de band hun eerste album in 12 jaar uit, ‘sweet high’.

Sweet high

Het album opent sterk door de singles ‘how would you feel’ en ‘lost without you’ aan het begin van het album te plaatsen. Het nummer ‘only dreaming’ is vooral live een nummer dat veel aandacht zal trekken. Het onderwerp op de plaat is ook duidelijk, vooral in  ‘back in love’ draaien ze er niet om heen, het mag dan meer dan 10 jaar geleden zijn, toch klinkt de plaat alsof ze nooit zijn weggeweest.


Geplaatst

in

, , ,

door

Reacties

Eén reactie op “Krezip: de reünie”

  1. Trea avatar
    Trea

    Heel erg leuk geschreven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *